Říká se, že jednou z věcí, kterou nám nikdo nemůže sebrat, jsou zážitky. Zážitky, které si pamatujeme, a ovlivňují nás celý život. Někdo měl štěstí a zážitky v životě jsou tím příjemným, na co rád vzpomíná, bohužel ne o každém z nás se to dá říct. Je mezi námi spousta dětí, jejichž zážitky nikdo prožít nechce, ale i tak se dějí. Jejich vzpomínky jsou hlad, špína, zanedbávání a týrání. Nehovoříme o středověku, takové ohavnosti se dějí i dnes.
Naštěstí jsou mezi námi lidé správného naturelu a o takovéto děti se starají a snaží se zaplnit jejich bříška a život jim zpříjemnit. K tomu aby děti měly i něco navíc, než jen základní potřeby, se tito lidé starají s láskou a péčí, kterou jim vrací šťastné oči v dětských tvářích, když se vrací z různých výletů a akcí, které jim umožňují a vytvářejí, aby dětské zážitky byly plné radosti. K tomu všemu je ale třeba důležitého doplňku dnešní doby, který není nijak zázračný a dá se pořídit. Tím je auto. Přesně tak, auto.
Velké příběhy ale nejsou součástí jen historie, píší se i dnes. Skupina Emil Frey ČR po dohodě s nadačním fondem PRO život , se rozhodla, že pomůže. A to tak, že vezme jedno z aut, poskytne nezbytné výdaje, aby auto bylo o podstatnou částku levnější a připraví tak možnost dětskému domovu na vysněné auto dosáhnout.
Je ale třeba ještě doplatit různé věci, které se doplatit musí, aby se tento sen podařilo splnit. A tak se snažíme oslovit a poprosit každou milou duši, která ráda pomůže, o poskytnutí prostředků na tyto doplatky. Nemusíte se bát o své věnované peníze, pokud by se jich vybralo více, uspořádá se pro děti v červnu zajímavý tábor plný zážitků, nebo ještě zajímavější Dětský den v Bělé pod Bezdězem, který si získává tradici a jeho popularitu můžete zvýšit i svou návštěvou.
Přispět můžete na náš transparentní účet číslo: 2201889159/2010

Děkujeme!!

Translate »